П`ятниця, 29.03.2024, 13:04
Вітаю Вас Гість | RSS

КЗ"Бобринецьке НВО"(філія №1)

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 23
Мини-чат
200
Структура  2019 - 2020         

І семестр:

01.09.2019-28.12.2019

Осінні канікули:

28.10.2019-01.11.2019

Зимові канікули:

28.12.2019-13.01.2020

ІІ семестр:

13.01.2020-29.05.2020

Весняні канікули:

23.03.2020-29.03.2020

Головна » Архів матеріалів

17березня 2015 року вчитель Бугаєва І. В. провела з учнями початкових класів захід-подорож «Чарівної казки дивосвіт» Казковий Читайлик повів дітей у захоплюючий світ народної казки. Вони відгадували загадки казкових героїв, відповідали на запитання вікторини, відвідували Бюро казкових знахідок, зачитували та пояснювали телеграми від казкового героя, а також заспівали разом з героями казок. До уваги учнів було представлено казкову виставку.

Казок  країна чарівна

У гості й вас чека вона.

Отож, часу не гайте,

У подорож рушайте

Переглядів: 485 | Додав: nata123 | Дата: 22.03.2015 | Коментарі (0)

16 березня ми відзначали 71 річницю визволення м. Бобринець від німецько – фашистських загарбників. В школі було проведено лінійку пам’яті до Дня визволення Бобринця.Ми повині знати і памятати  події, Великої Вітчизняної війни для цього була підготовлена газета "Визволення Бобринця" та виставка книг.

СТРАШНИЙ СОН
Грався із хлопцями я у війну,
Мав перемогу «в бою» не одну. 
Навіть незчувся, як день промайнув 
Стомлений, в ліжко упав — і заснув. 
Раптом будинок здригатись почав, 
Зопалу я на подвір'я помчав. 
Постріли чути і щось гуркотить, 
Бомба на мене із свистом летить! 
Я припадаю грудьми до землі, 
Все потонуло у чорній імлі. 
Очі затьмарив пожарища дим. 
Де мої мама, і тато, і дім? 
«Мамо, мамусю!» — щосили кричу
И ніби в провалля глибоке лечу.
З жахом розплющую очі в цю мить — 
Рідна матуся над ліжком стоїть. 
Бавляться сонячні зайчики скрізь... 
«Синку, сьогодні ти знову підріс!»
Отже, цей жах тільки снився мені? 
Отже, війна була тільки вві сні? 
Радість охоплює серце моє. 
Знаю напевне — усі в мене є! 
Мама, і тато, і друзі мої, 
Квіти пахучі й зелені гаї... 
Хай же ніколи не буде війни! 
Хочу веселі я бачити сни. 
Хочу сміятись, співати пісень, 
Хочу щоб мирним був завтрашній день!

      
 

Переглядів: 658 | Додав: nata123 | Дата: 17.03.2015 | Коментарі (0)

З 10.03 по 12.03.2015 року в Бобринецькій ЗШ І-ІІ ступенів №3 проходили Шевченківські дні з метою вивчення та популяризації творчості Т. Г. Шевченка.Учні мали змогу познайомитись з виставкою творів поета «Вічне слово Кобзаря» взяти участь у конкурсах малюнків, ілюстрацій. Турнірах знавців «Кобзареве слово живе і донині. Також взяли активну участь у проведенні та організації літературно-музичної композиції «Пам’яті Кобзаря присвячується…». Джегалюк О.В. провела урок культури на тему: "Т.Г.Шевченко і музика"

      

   

 

 

Переглядів: 498 | Додав: nata123 | Дата: 12.03.2015 | Коментарі (0)

Мелодія й слова Гімну України сьогодні набули абсолютно нового значення й символізму. Його слова нікого не залишають байдужим. Сьогодні на сході країни з словами Державного Гімну на устах виборюють мир в державі українські військовослужбовці. Під його мотиви ми прощаємося з Героями-захисниками територіальної цілісності держави. Гімн – наша гордість, біль і надії.

2 березня 2015 року, з нагоди 200-річчя від дня народження Михайла Вербицького та 150-ї річниці першого публічного виконання національного гімну, з метою виховання патріотизму, поваги до історії та державних символів України в школі проведено захід з вивчення та популяризації творчої спадщини М. Вербицького, історії створення національного гімну.
Також учнями школи був виконаний гімн.
  
Переглядів: 448 | Додав: nata123 | Дата: 03.03.2015 | Коментарі (0)

Одним із важливих питань, яке завжди стоїть на контролі адміністрації школи, є рівень навчальних досягнень учнів.

З метою перевірки рівня підготовленості учнів, рівня знань з базових навчальних предметів в кінці кожного місяця проводяться рейтинги успішності учнів.
За лютий місяць були відзначені такі класи:
І місце - 6 клас
ІІ місце - 4 клас
ІІІ місце 8 клас
Учень місяця, за результатами навчальних досягнень - Безрукий М.
 

 

Переглядів: 520 | Додав: nata123 | Дата: 02.03.2015 | Коментарі (0)

26 лютого в Бобринецькій загальноосвітній школі  І-ІІ ступенів №3 в рамках тижня сприяння здоровому способу життя та безпеки життєдіяльності на тему: «Здоровий спосіб життя – це модно» цікаво та захоплююче було проведено спортивні змагання під гаслом «Сьогодні модно бути здоровим!» У змаганнях приймали участь дві команди: «Лимон» та «Апельсин».

 Найкращим способом виховання підростаючого покоління є особистий приклад. Тому членами команд були як учні, так і батьки (Пісний О.О., Рудік Р.М., Андреєв В.В., Фундерат Р.В.). До складу команд ввійшли і вчителі, до команди «Апельсин» - директор школи Стрельченко О.М., а до команди «Лимон» вчитель початкових класів – Чорна С.С. Обидві команди продемонстрували свою спритність, увагу, кмітливість та силу, почуття дружби, яка в результаті і перемогла.

Кожна з команд, як і вболівальники, отримала заряд бадьорості, енергії, гарний настрій та почуття дружнього колективу: «Коли ми разом, ми сильніші!»

                              

 

Переглядів: 461 | Додав: nata123 | Дата: 27.02.2015 | Коментарі (0)

 Освічені люди усвідомлюють, що мова є безцінним надбанням людства, а рідне слово – невмируще джерело, з якого ми пізнаємо навколишній світ, свою родину, свій народ… 21 лютого – Міжнародний день рідної мови! Мова – це свого роду душа народу: немає мови – немає народу. Кожен носій мови зобов’язаний розвивати у собі любов до неї.

   

Переглядів: 450 | Додав: nata123 | Дата: 23.02.2015 | Коментарі (0)

А сотню вже зустріли небеса…
Летіли легко, хоч Майдан ридав…
І з кров’ю перемішан
а сльоза…
А батько сина ще не відпускав…
Й заплакав Бог, побачивши загін – 

Спереду – сотник, молодий, вродливий, 
І юний хлопчик в касці голубій, 

І вчитель літній – сивий-сивий…
І рани їхні вже не їм болять, 
Жовто-блакитний стяг покрив їм тіло 
Як крила ангела, злітаючи назад, 
Небесна сотня в вирій полетіла…

Переглядів: 464 | Додав: nata123 | Дата: 23.02.2015 | Коментарі (0)

16 лютого в школі у першому класі була проведена година спілкування "Моя Батьківщина - Україна", яку підготувала Чорна С.С. .Її мета була виховувати в учнів почуття патріотизму, національної гідності, любові до рідного краю, повагу до батьків, природи, землі, розуміння своєї причетності до всіх подій, які відбуваються в Україні, поваги до рідної мови, формування цінностей духовних скарбів народу.Виховний захід проходив у класній кімнаті у святковому українському стилі, скатертина-вишиванка, букет калини, література про державну символіку, про звичаї українського народу, українське вбрання, хліб. Всім присутнім було запропоновано дізнатися про ту душу й скарби , які має наша Україна, про велич українського народу, про те як наші предки сприймали душу рідної землі! Про Україну – країну трагедій і краси, країна де найбільш любили волю і найменш знали її.Закликала бути гідними своїх предків , любити рідну землю, берегти незалежність своєї країни, поважати свій народ і мову. Наприкінці зустрічі, вчитель подякувала всім присутнім за те, що вони прийшли,за прийняту участь у  заході, та побажала всім стати гідними синами й дочками своєї Батьківщини.

    

Переглядів: 527 | Додав: nata123 | Дата: 23.02.2015 | Коментарі (0)

12 лютого, напередодні 26-ї річниці виведення військ з Афганістану, відбулася зустріч учнів з воїнами-інтернаціоналістами

Діти дізналися багато цікавого, поставили низку запитань до ветеранів і отримали змістовні відповіді.

Чужа, неждана, непотрібна війна забрала з собою  десятки тисяч людських життів, поламала долі як воїнів, так і тих людей, що чекали своїх рідних - чоловіків, синів та батьків з далекого Афганістану. Діти пройнялися атмосферою, яка склалася в ході виховної години з воїнами-інтернаціоналістами. Ніхто та ніщо не може бути забутим. Аби не забути, треба пам'ятати, а щоб пам'ятати- треба знати. Знати і пам'ятати... Схвильовані учні залишали аудиторію з почуттям гідності та поваги за свою країну та її героїв.

Щира вдячність нашим гостям за змістовні розповіді, хвилюючі спогади. Довгих вам літ та міцного здоров`я!

 

         

Переглядів: 412 | Додав: nata123 | Дата: 23.02.2015 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 23 24 25 26 27 28 29 »
Форма входу
Пошук
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz